Uw ervaringen met de VTO reizen

24-juni-2015

10 Daagse vakantie Oostenrijk

Beste Tom, Wij hebben weer een top motor vakantie gehad. Met alleen maar hoogtepunten. Prima hotels en ontzettend mooie routes. Namens mij en Frans bedankt voor de goede organisatie en tot de volgende keer. John en Frans uit Veldhoven.

08-april-2015

4 Daagse vakantie in Nederland

Schitterende organisatie voor onze vereniging bestaande uit 53 mensen!! Fantastisch hotel, zeer lekker eten & heel vriendelijke mensen en goede service/bediening. Ook het Louwman museum was ook een voltreffer!!
Reeds de 4e keer met Tom iets georganiseerd en steeds TOP !! Thanks !!
Groet, Ronald van Kelst Mazda MX België

21-september-2014

Vianden

Hoi Tom, het was weer voortreffelijk. De heenreis via de ardennen ging zoals we konden verwachten over slechte wegen maar was desalniettemin erg mooi. De rondrit Vianden was erg de moeite waard en ook de terugreis via duitsland was een fantastische afsluiter. Namens alle deelnemers bedankt. We'll be back. Hans Coppens

15-september-2014

Toerpakket

Beste Tom, Enkele weken geleden heb ik je toerpakket aangevraagd en ontvangen. Ook je service na ontvangst was heel goed. Ik vind dat ik je moet laten weten dat ik vier routes van “Ontdek de Grote Oorlog” met veel plezier heb gereden.Het heeft mij niet alleen gebracht langs de streken waar het zich tussen 14 en 18 heeft afgespeeld maar ik heb ook enorm genoten van de routes die er bij zijn uitgezet. Ik heb als motorrijder een heerlijke week gehad. Compliment!! Met vriendelijke groet, Martin Ankone.

28-augustus-2014

italie

Hoi Tom de vakantie naar italie was super gegaan,we hebben niet alle ritten gereden want we hebben twee dagen van 30gr gehad dan kun je better aan het meer liggen maar de routes die we gedaan hebben waren mooi en de passen waren ook goed te rijden zo nu en dan wel een slecht stukje weg maar het was te overzien,het hotel met een mooie kamer met balkon en een super uitzicht over het caldonadzo meer was geweldig,savonds met een glaasje wijn was het genieten.we hebben ons goed vermaakt. gr mario&hilly
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.