Uw ervaringen met de VTO reizen

26-augustus-2008

Zell am See

Hallo Tom, Vakantie is prima bevallen, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Hotel in Zell am See was goed, eten prima ruim voldoende recreatiemogelijkheden in de omgeving (ik was samen met mijn zoon van 9). De routes waren fantastisch, Grossglockner zelfs 2 keer gereden!!.....Voor cabriorijders net zo mooi als voor motorrijders....ook voor een 9-jarige!! Het downloaden van de routes en ze installeren op je TomTom heeft mij heel veel rust gegeven en veel werk bespaard, en je komt op plaatsen die je anders echt niet verzonnen krijgt. Mijn complimenten voor dit vakantieconcept, zeker voor herhaling vatbaar!!

Groeten, Wil Lemmens

26-augustus-2008

Boppard

Hallo Tom, Ja 't was een korte maar leuke 3 daagse maar 1 ding scheelde, 't weer zat ontzettend mee. Vanaf vrijdag t/m zondag leuk getoert prachtige omgeving veel gezien, hotel was goed, vriendelijke aardige mensen, kortom perfect. Zeker voor herhaling vatbaar maar wil er dan een 5 daagse van maken. Om 't kort samen te vatten: "een super weekend".

groetjes, Gert Borgman Klazienaveen

13-augustus-2008

Heimbach

Hoi Tom en Ria. Met 14 leden van motorclub MTCO naar de Eifel. We hadden een leuk en gezellig gezelschap en we hebben heel wat afgelachen, het was een perfect weekend. Geweldige mooie omgeving en prachtige route's. Het hotel was mooi en de bedden en het eten waren goed. De heen- en terugreis was een beetje regenachtig, maar op de tweede dag, om de toertocht te rijden, was het heerlijk motorweer.

Bedankt namens, Hanny en Toon Christianen

11-augustus-2008

Heimbach

Goedemorgen, Even een reactie op de vakantie. Het pension was prima, mooie kamer en goed ontbijt. De routes had ik niet nagelopen op de computer. Niet handig. De eerste dag stuurde de navigatie me op een gegeven moment in rondjes. Dit was bijna op het einde. We hebben toen het adres van het pension ingevoerd en zijn er naar toe gereden. Dag 2 reden we met de Tomtom van mijn vriendin. (Deze Tomtom is niet speciaal voor motoren). Dag 3 ging de route helemaal goed met de Garmin. Prachtig gebied rondom Heimbach en nog een stukje door Zuid-Limburg. Ondanks dat het met de routes soms niet helemaal goed ging, hebben we erg genoten van alle mooie bochten en stijgen en dalen. Mijn vriendin (Joke Rosendal) heeft inmiddels voor het aankomend weekend geboekt voor Altenahr, samen met haar man. We zullen zeker in de toekomst nog weer gebruik maken van VTO voor een motorreisje!

Met hartelijke groet, Woutje

11-augustus-2008

Nederland

Hallo Tom De motorvakantie in Nederland was helemaal top. Ten eerste de hotels, Harmelen was een heel goed hotel. Het eten was perfect en we konden de motors (drie stuks) met wat passen en meten in het magazijn zetten, hier waren we erg blij mee. Dan het van de Valk hotel in Arnhem, tja van de Valk is eigenlijk altijd goed dus hier ook niks te klagen. De motors konden hier niet binnen staan dat was wel jammer, je slaapt toch lekkerder als de motor binnen staat. Maar dat is misschien persoonlijk er zullen ook mensen zijn die hier geen moeite mee hebben. In het hotel in Wolvega was ook alles goed geregeld, goed eten en de motors konden hier ook binnen staan. De routes op de tomtom waren ook erg mooi.. Al met al hebben we erg genoten van deze vakantie en ga je ons zeker terug zien.

Met vriendelijke groeten, Cor en Miranda van Ommeren
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.