Uw ervaringen met de VTO reizen

19-juni-2009

Cochem / Valwig

Hoi Tom, We zijn al weer enige dagen terug en we hebben genoten !! De routes waren fantastisch en het hotel en de medewerkers heel goed. Wel misten we een barretje en een beetje vertier in het dorp maar daar was goed mee om te gaan. Het weer in Duitsland was heel goed. Kortom we zijn (weer) bijzonder tevreden. Bedankt !!

Groeten, Ad Niks Utrecht

08-juni-2009

Vakantie Winterberg

- De routes--- Het waren mooie routes en heel weinig lokaal verkeer op de routes, dus helemaal top.
- Het hotel--- Hier was het zeer aangenaam vertoeven, mooie schone en ruime kamers.
- Het ontbijt---Ook dat is goed lekkere verse broodjes en ruime keuze aan beleg.
- Het diner---Mochten ook ala carte kiezen. En het was echt lekker eten hier.
- De bediening---Gezellige bediening die ook in was voor een gezellig praatje
- De stallingsmogelijkheden voor de motoren---Is onder een overkapping, persoonlijk heb ik de motor liever binnen.
- De verblijfsmogelijkheden zoals restaurant en bar---Goed mag wel wat gezelliger zijn, maar wij waren er in een rustige tijd! Wij gaan zeker nog een keer terug, hebben daar een prima midweekje gehad. Dus Tom tot de volgende keer maar weer.

Met vriendelijke groet, Cor van Ommeren

05-mei-2009

Boek WO 1

Beste Tom, Vandaag hebben we onze (motor)reis afgerond en we zitten hier (in de regen) in Thann. Direct na het lezen van een artikel over je nieuwe boek (ik heb natuurlijk ook je andere) dachten we: dat is een super trip: moeten we direct doen! Zo gezegd zo gedaan en 12 dagen geleden gingen we met het boek in de tas, de routes op de zumos en onze motoren (Yamaha Teneres) op pad vanuit Amsterdam. We hebben je adviezen overal letterlijk gevolgd (sliepen dus in de aanbevolen hotels - kochten broodjes voor onderweg als je dat aangaf etc.) Het was een geweldige reis! We zijn heel veel meer te weten gekomen over de eerste wereld oorlog - iets wat in NL niet zo leeft omdat we die niet hebben "meegemaakt". Wat een verschrikkingen...

Het weer deed heel goed mee en we hadden vorige week echt lekker zonnig weer. Vandaag een sneeuwstorm bij het beklimmen van de Vogezen, maar door achter een sneeuwschuiver en strooiwagen te blijven konden we - met een minimaal tempo - toch Thann bereiken. Morgen via Duitsland weer terug naar Amsterdam (wel een nachtje halverwege geboekt). Heel hartelijk dank voor al het werk dat in dit boek moet is gaan zitten. Het is heel leuk / interessant om met een thema onder weg te gaan. We hebben eigenlijk geen opmerkingen. We hebben genoten en hopen snel op een volgend thema boek - Mijn motorreis naar de tweede wereld oorlog???

Groet, Marque Joosten en Eduard Planting

04-mei-2009

Boek WO 1

Geachte heer Boudewijns, Ik was al onder de indruk van uw boek, maar nu ik en stukje van de route heb gereden rond Ieper ben ik zeker van plan de rest ook te rijden. Een paar clubgenoten (van mcc mayflower, GB) waren zeer geïnteresseerd, en vroegen of uw boek ook in het Engels te koop is, en zo ja, graag een isbn nummer of anderzijds verkoop informatie die ik hun door kan geven.

Met vriendelijke dank, groeten van Jack van Emst, Nijmegen

08-september-2008

Altenahr

Beste Tom, Wij zijn gisteren terug gekomen van de reis naar Altenahr. Alles is goed verlopen. Wij kijken met veel plezier terug op deze drie dagen. Bedankt voor de mooie route's. Het hotel en het eten was goed verzorgd. Alleen het weer speelde niet altijd mee. Waarschijnlijk dat wij in de toekomst nogmaals van je correcte diensten gebruik willen maken voor een andere motortocht.

Met tevreden en vriendelijke groet, Annelies en Frans
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.

Vul hier uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief