Uw ervaringen met de VTO reizen

05-mei-2009

Boek WO 1

Beste Tom, Vandaag hebben we onze (motor)reis afgerond en we zitten hier (in de regen) in Thann. Direct na het lezen van een artikel over je nieuwe boek (ik heb natuurlijk ook je andere) dachten we: dat is een super trip: moeten we direct doen! Zo gezegd zo gedaan en 12 dagen geleden gingen we met het boek in de tas, de routes op de zumos en onze motoren (Yamaha Teneres) op pad vanuit Amsterdam. We hebben je adviezen overal letterlijk gevolgd (sliepen dus in de aanbevolen hotels - kochten broodjes voor onderweg als je dat aangaf etc.) Het was een geweldige reis! We zijn heel veel meer te weten gekomen over de eerste wereld oorlog - iets wat in NL niet zo leeft omdat we die niet hebben "meegemaakt". Wat een verschrikkingen...

Het weer deed heel goed mee en we hadden vorige week echt lekker zonnig weer. Vandaag een sneeuwstorm bij het beklimmen van de Vogezen, maar door achter een sneeuwschuiver en strooiwagen te blijven konden we - met een minimaal tempo - toch Thann bereiken. Morgen via Duitsland weer terug naar Amsterdam (wel een nachtje halverwege geboekt). Heel hartelijk dank voor al het werk dat in dit boek moet is gaan zitten. Het is heel leuk / interessant om met een thema onder weg te gaan. We hebben eigenlijk geen opmerkingen. We hebben genoten en hopen snel op een volgend thema boek - Mijn motorreis naar de tweede wereld oorlog???

Groet, Marque Joosten en Eduard Planting

04-mei-2009

Boek WO 1

Geachte heer Boudewijns, Ik was al onder de indruk van uw boek, maar nu ik en stukje van de route heb gereden rond Ieper ben ik zeker van plan de rest ook te rijden. Een paar clubgenoten (van mcc mayflower, GB) waren zeer geïnteresseerd, en vroegen of uw boek ook in het Engels te koop is, en zo ja, graag een isbn nummer of anderzijds verkoop informatie die ik hun door kan geven.

Met vriendelijke dank, groeten van Jack van Emst, Nijmegen

08-september-2008

Altenahr

Beste Tom, Wij zijn gisteren terug gekomen van de reis naar Altenahr. Alles is goed verlopen. Wij kijken met veel plezier terug op deze drie dagen. Bedankt voor de mooie route's. Het hotel en het eten was goed verzorgd. Alleen het weer speelde niet altijd mee. Waarschijnlijk dat wij in de toekomst nogmaals van je correcte diensten gebruik willen maken voor een andere motortocht.

Met tevreden en vriendelijke groet, Annelies en Frans

05-september-2008

Winterberg

Beste Tom, Voor mij is het de eerste keer maar voor mijn vrouw de tweede keer dat we met jullie in zee zijn gegaan en dat is best wel goed bevallen. De routes zijn erg goed en leuk. Je ziet de omgeving op een plezierige manier en het Hotel was goed en wat we ook goed vinden is de beschrijving die er bij zit dan kun je thuis al lezen wat je gaat zien. Met andere woorden ga zo door.

Vr Gr Henk en Joke Rosendal

26-augustus-2008

Damüls / Serfaus / Zell am See

Geachte heer Boudewijns, Wij zijn zeer tevreden over de reis de informatie die u er heeft bijgedaan was zeer toerijkend, we hadden tijd te kort om alles te bekijken. Over de hotels valt ook niets te klagen prima service goed eten en vriendelijke mensen. De routes waren prima in orde de enige vraag die ik heb is of u de volgende keer de tomtom routes kunt opdelen ik had niet gezien dat er teveel waypointen waren daardoor had ik twee routes die niet helemaal compleet waren. Opzich was dat geen groot probleem we hebben gewoon zelf verder genavigeerd. Om zowel de heen als terug reis te halveren hebben wij overnacht in een hotel in Wertheim-Vockenrot dit ligt bij Wurzburg en is ongeveer 500 km van Rotterdam. Een zeer geslaagde vakantie. In de toekomst zal ik zeker nog is van uw diensten gebruik maken.

Met vriendelijke groet, Arnold de Groot , Numansdorp.
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.