3 Dagen Vianden Luxemburg

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW. Zelf bij onze hotels uw vakantie boeken is nu ook mogelijk via onderstaande linken. 1- Tot ieders tevredenheid...
3 Dagen Vianden of Hoscheid (Luxemburg)

Europese Toertochten Stick

VTO vakanties (42) en toertochten (800) voor "Motor en Auto". Verzameld op één stick NU voor € 39,-.Aanbieding februari en maart 2018:van...

Uw ervaringen met de VTO reizen

08-september-2008

Altenahr

Beste Tom, Wij zijn gisteren terug gekomen van de reis naar Altenahr. Alles is goed verlopen. Wij kijken met veel plezier terug op deze drie dagen. Bedankt voor de mooie route's. Het hotel en het eten was goed verzorgd. Alleen het weer speelde niet altijd mee. Waarschijnlijk dat wij in de toekomst nogmaals van je correcte diensten gebruik willen maken voor een andere motortocht.

Met tevreden en vriendelijke groet, Annelies en Frans

05-september-2008

Winterberg

Beste Tom, Voor mij is het de eerste keer maar voor mijn vrouw de tweede keer dat we met jullie in zee zijn gegaan en dat is best wel goed bevallen. De routes zijn erg goed en leuk. Je ziet de omgeving op een plezierige manier en het Hotel was goed en wat we ook goed vinden is de beschrijving die er bij zit dan kun je thuis al lezen wat je gaat zien. Met andere woorden ga zo door.

Vr Gr Henk en Joke Rosendal

26-augustus-2008

Damüls / Serfaus / Zell am See

Geachte heer Boudewijns, Wij zijn zeer tevreden over de reis de informatie die u er heeft bijgedaan was zeer toerijkend, we hadden tijd te kort om alles te bekijken. Over de hotels valt ook niets te klagen prima service goed eten en vriendelijke mensen. De routes waren prima in orde de enige vraag die ik heb is of u de volgende keer de tomtom routes kunt opdelen ik had niet gezien dat er teveel waypointen waren daardoor had ik twee routes die niet helemaal compleet waren. Opzich was dat geen groot probleem we hebben gewoon zelf verder genavigeerd. Om zowel de heen als terug reis te halveren hebben wij overnacht in een hotel in Wertheim-Vockenrot dit ligt bij Wurzburg en is ongeveer 500 km van Rotterdam. Een zeer geslaagde vakantie. In de toekomst zal ik zeker nog is van uw diensten gebruik maken.

Met vriendelijke groet, Arnold de Groot , Numansdorp.

26-augustus-2008

Zell am See

Hallo Tom, Vakantie is prima bevallen, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Hotel in Zell am See was goed, eten prima ruim voldoende recreatiemogelijkheden in de omgeving (ik was samen met mijn zoon van 9). De routes waren fantastisch, Grossglockner zelfs 2 keer gereden!!.....Voor cabriorijders net zo mooi als voor motorrijders....ook voor een 9-jarige!! Het downloaden van de routes en ze installeren op je TomTom heeft mij heel veel rust gegeven en veel werk bespaard, en je komt op plaatsen die je anders echt niet verzonnen krijgt. Mijn complimenten voor dit vakantieconcept, zeker voor herhaling vatbaar!!

Groeten, Wil Lemmens

26-augustus-2008

Boppard

Hallo Tom, Ja 't was een korte maar leuke 3 daagse maar 1 ding scheelde, 't weer zat ontzettend mee. Vanaf vrijdag t/m zondag leuk getoert prachtige omgeving veel gezien, hotel was goed, vriendelijke aardige mensen, kortom perfect. Zeker voor herhaling vatbaar maar wil er dan een 5 daagse van maken. Om 't kort samen te vatten: "een super weekend".

groetjes, Gert Borgman Klazienaveen
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.