Uw ervaringen met de VTO reizen

07-augustus-2009

Damüls / Serfaus / Zell am See

Hallo Tom. Wij zijn maandag teruggekomen van een fantastische vakantie. Zoals je weet, of anders hier de fresh up, hebben wij de toer 5 dagen Damuels, 5 dagen Zerfaus en 5 dagen Zell am See gedaan. Vooral de trips door de bergen waren prachtig. Ik heb je naam en site aan kennissen doorgegeven dus daar hoor je nog wel van. Dank zover en tot de volgende rit want we boeken weer…….

Met vriendelijke groet, Bertus Bleiji

25-juni-2009

Duitsland / Luxemburg toer 7- daagse

Hallo Tom, We hebben ons voortreffelijk vermaakt, het weer was goed en wat wil je nog meer. De routes waren goed op mooie plekjes geweest. Helaas ging de Garmin stuk (software probleem)(gelukkig weer gerepareerd) maar gelukkig hadden we de routes ook uitgeprint, maar dat valt dan tegen als je Garmin gewent bent. Over de verblijfplaatsen en het ontbijt zijn we ook zeer te spreken. Ja, we hebben ons zeer vermaakt en zijn tevreden.

Groetjes van Joke en Cees Stijnman

21-juni-2009

Riegel

Hi Tom, Ook namens Willem wil ik je nog hartelijk bedanken dat Willem op het laatste moment nog mee kon naar Riegel. Het was een heel mooie reis, afwisselend (Vogezen), en fantastisch uitgezet. Het was heel erg gezellig en ik kijk uit naar volgend jaar. Nogmaals bedankt.

M.vr.gr. ook aan Ria, Frans Boers

19-juni-2009

Cochem / Valwig

Hoi Tom, We zijn al weer enige dagen terug en we hebben genoten !! De routes waren fantastisch en het hotel en de medewerkers heel goed. Wel misten we een barretje en een beetje vertier in het dorp maar daar was goed mee om te gaan. Het weer in Duitsland was heel goed. Kortom we zijn (weer) bijzonder tevreden. Bedankt !!

Groeten, Ad Niks Utrecht

08-juni-2009

Vakantie Winterberg

- De routes--- Het waren mooie routes en heel weinig lokaal verkeer op de routes, dus helemaal top.
- Het hotel--- Hier was het zeer aangenaam vertoeven, mooie schone en ruime kamers.
- Het ontbijt---Ook dat is goed lekkere verse broodjes en ruime keuze aan beleg.
- Het diner---Mochten ook ala carte kiezen. En het was echt lekker eten hier.
- De bediening---Gezellige bediening die ook in was voor een gezellig praatje
- De stallingsmogelijkheden voor de motoren---Is onder een overkapping, persoonlijk heb ik de motor liever binnen.
- De verblijfsmogelijkheden zoals restaurant en bar---Goed mag wel wat gezelliger zijn, maar wij waren er in een rustige tijd! Wij gaan zeker nog een keer terug, hebben daar een prima midweekje gehad. Dus Tom tot de volgende keer maar weer.

Met vriendelijke groet, Cor van Ommeren
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.