Uw ervaringen met de VTO reizen

08-oktober-2009

Cochem / Valwig

Hallo , We hebben ons prima vermaakt, routes waren goed /geweldig, pension een en al goed, gastvrouw top. Weer een dikke 9, tot volgend jaar en bedankt.

mvg jeffrey den hartog.

24-september-2009

Cochem / Valwig

Geachte heer Boudewijns,
Hier de meeste informatieve reacties die ik heb mogen ontvangen (ik kon er zelf dit jaar helaas niet bij zijn):

Reactie 1:
Het was weer super en alles ook keurig geregeld. Hotel was prima, goede bedden en lekker ontbijt, ook 's avonds kon je daar heerlijk eten. De ritten waren ook erg mooi, leuk ook om met de pont 2e de Rijn over te steken. Het enige nadeel was de parkeerplaats, vanuit het hotel had je daar geen zicht op onze auto's en er was ook niet al te veel ruimte voor zoveel wagens.

Reactie 2:
Het was weer een geweldig weekend, goed hotel met lekker ontbijt en eten. Heel aardige hoteleigenaar (zoon en moeder) de parkeerplaatsen waren er maar net of net niet voldoende voor het grote aantal auto's. Mooie omgeving, geen verkeerdrempels, geen (1) flitsers, hoofdzakelijk lege kronkelende wegen. Kortom heerlijk sturen en vele indrukken opdoen

Reactie 3:
Op de eerste rit na, door allerlei dorpjes in Limburg, waren alle ritten erg mooi en konden we onze GTI's gebruiken waar ze voor bedoeld zijn! Het hotel was prima en de sfeer was net als andere jaren ook erg goed. Kortom voor herhaling vatbaar!

Reactie 4:
Heb mij werkelijk bijzonder vermaakt. Dit was mijn eerste keer en ik wist absoluut niet wat mij te wachten stond, de natuur, de open wegen en daar bedoel ik mee dat je KM's uitzicht hebt vanuit je auto- en dan nog al die bergwegen! absoluut spectaculair! De routes waren goed te rijden ik vond ze niet te lang, ik had alleen wat problemen met mijn tomtom. Het hotel was leuk, mijn kamer had een mooie uitzicht over de huizen en een beetje Rhein en volop druivenvelden. Heel mooi!

Reactie 5:
Hoe het weekend was? Een woord is niet genoeg. Omgeving schitterend. Hotel accommodatie : zoals wij het ervaren hebben het beste van alle zomermeetings tot nu toe, mooie slaapkamers. Restaurant gedeelte moet je gezien en vooral ook geproefd hebben. Om door een ringetje te halen, uiterst vriendelijke gastvrouw en gastheer. De route heen hebben wij niet gereden. Wat ik van de andere heb begrepen was er vanuit Nederland nog al wat file en hebben ze later de route opgepakt. Hierdoor heeft de een hem wel uitgereden en de ander niet. De tweede dag, na wat gezoek het begin punt gevonden te hebben, begon wat onwennig. Maar toen we eenmaal op dreef waren geweldig. Veel bochten werk, klimmen en dalen, smalle weggetjes, redelijk weer, mooie natuur. De terugreis : was even mooi, alleen bij iedere pitstop een plensbui. Dus terrasjes pakken was er niet bij. Maar door het aangename gezelschap was het ook binnen goed toeven.

Met vriendelijke groet, Pieter van der Meer
evenementencoördinator GTI Club Holland

07-september-2009

Vianden

Hallo Tom, Heel graag willen wij je laten weten hoe onze vakantie is verlopen. De route van Diest naar Vianden was prachtig maar wel lang voor de eerste dag. We hebben de routes wat ingekort omdat wij nog niet van die doorgewinterde motorrijders zijn. Niet te min, prachtig. Ons hotel was super, mensen zeer vriendelijk en zeer behulpzaam en spreken genoeg talen om je te begrijpen. Het ontbijt was ook prima, voor een ieder wat wils en geen overdreven luxe. Dat was ook waar we voor gekozen hadden. Het diner was ook prima, men kon aangeven wanneer men kwam, je kon altijd nog wat eten. Het enige min puntje was dat we van tevoren niet wisten wat we te eten kregen, maar ik spreek prima Duits en toen ik vroeg om iets anders te mogen eten was dat geen probleem. Daar waren geen extra kosten aan verbonden. Geweldig wat een service. De mensen lopen zich de zolen onder de schoenen vandaan. Het was super weer en het was dan ook erg druk. De stallings mogelijkheden waren voor ons ook super. Gewoon tussen de flessen en kratten drank in de garage. Zet maar neer. Een goed gevoel dat men je geeft van vertrouwen, hoeven we hier in Nederland denk ik niet te doen. Over het restaurant en bar kunnen we niet veel zeggen, i.v.m. het prachtige weer hebben wij alles incl ons eten op het terras mogen nuttigen. Het was voor ons een geslaagde vakantie. Heel erg bedankt voor alles

Mevrouw Petra van Dongen (voor mij als motorrijdster de eerste vakantie met de motor)

23-augustus-2009

Nederland

Goedemiddag Tom, Wij hebben bijzonder genoten van onze motorvakantie in Nederland. Prima verzorgt !! De hotels waren prima in orde, evenals de kamers en bediening. Het ontbijt was keurig verzorgt. Ondanks dat wij het diner in het hotel niet hadden gereserveerd, hebben wij wel in het betreffende hotel gedineerd. Bij een van de hotels (Harmelen) konden wij de motoren in de (prive)garage van het hotel parkeren. Prima !! Bedankt voor de goede service en met vriendelijke groet,

John en Ina Zimmer

09-augustus-2009

Damüls/Serfaus

-De routes; Waren prima, goed uitgelegd en zeer mooi om te rijden. De Stelvio
-pas was echt het toppunt. We hadden prima weer, en de rit zowel naar boven als naar beneden is adembenemend. We zijn meerdere malen gestopt om foto's te nemen en om te genieten van de omgeving. Dit geldt trouwens ook voor meerdere ritten.
- Het hotel; We hebben het in beide hotels heel goed gehad; zeer aardige mensen het was erg schoon en het eten was erg goed. Verrassend was het dat Gunter (2e hotel) zelf ook motor reed!!
- Het ontbijt; in beide hotels heel goed; voldoende aanbod van brood, vleeswaar en joghurt met toevoegingen, jus en koffie/thee.
- De bediening; Was zeer gastvrij in beide hotels, en men was erg betrokken met de vakantiegangers.
- De stallingsmogelijkheden voor de motoren; in Damuls konden we de motor vlakbij de ingang onder het balkon zetten zodat de motor droog bleef. In Serfaus konden we de motor in een zijgang stallen en ook eventueel in de garage. Wat ons betreft valt het verblijf e.d. bijna niet te verbeteren, we hebben het prima gehad!!! Bedankt voor de verzorging van onze reis en wie weet gaan we nog eens een motorvakantie houden, dan komen we zeker weer bij u terug.

Met vriendelijke groet, Cora en Arie van Esch
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.

Vul hier uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief