Uw ervaringen met de VTO reizen

07-september-2009

Vianden

Hallo Tom, Heel graag willen wij je laten weten hoe onze vakantie is verlopen. De route van Diest naar Vianden was prachtig maar wel lang voor de eerste dag. We hebben de routes wat ingekort omdat wij nog niet van die doorgewinterde motorrijders zijn. Niet te min, prachtig. Ons hotel was super, mensen zeer vriendelijk en zeer behulpzaam en spreken genoeg talen om je te begrijpen. Het ontbijt was ook prima, voor een ieder wat wils en geen overdreven luxe. Dat was ook waar we voor gekozen hadden. Het diner was ook prima, men kon aangeven wanneer men kwam, je kon altijd nog wat eten. Het enige min puntje was dat we van tevoren niet wisten wat we te eten kregen, maar ik spreek prima Duits en toen ik vroeg om iets anders te mogen eten was dat geen probleem. Daar waren geen extra kosten aan verbonden. Geweldig wat een service. De mensen lopen zich de zolen onder de schoenen vandaan. Het was super weer en het was dan ook erg druk. De stallings mogelijkheden waren voor ons ook super. Gewoon tussen de flessen en kratten drank in de garage. Zet maar neer. Een goed gevoel dat men je geeft van vertrouwen, hoeven we hier in Nederland denk ik niet te doen. Over het restaurant en bar kunnen we niet veel zeggen, i.v.m. het prachtige weer hebben wij alles incl ons eten op het terras mogen nuttigen. Het was voor ons een geslaagde vakantie. Heel erg bedankt voor alles

Mevrouw Petra van Dongen (voor mij als motorrijdster de eerste vakantie met de motor)

23-augustus-2009

Nederland

Goedemiddag Tom, Wij hebben bijzonder genoten van onze motorvakantie in Nederland. Prima verzorgt !! De hotels waren prima in orde, evenals de kamers en bediening. Het ontbijt was keurig verzorgt. Ondanks dat wij het diner in het hotel niet hadden gereserveerd, hebben wij wel in het betreffende hotel gedineerd. Bij een van de hotels (Harmelen) konden wij de motoren in de (prive)garage van het hotel parkeren. Prima !! Bedankt voor de goede service en met vriendelijke groet,

John en Ina Zimmer

09-augustus-2009

Damüls/Serfaus

-De routes; Waren prima, goed uitgelegd en zeer mooi om te rijden. De Stelvio
-pas was echt het toppunt. We hadden prima weer, en de rit zowel naar boven als naar beneden is adembenemend. We zijn meerdere malen gestopt om foto's te nemen en om te genieten van de omgeving. Dit geldt trouwens ook voor meerdere ritten.
- Het hotel; We hebben het in beide hotels heel goed gehad; zeer aardige mensen het was erg schoon en het eten was erg goed. Verrassend was het dat Gunter (2e hotel) zelf ook motor reed!!
- Het ontbijt; in beide hotels heel goed; voldoende aanbod van brood, vleeswaar en joghurt met toevoegingen, jus en koffie/thee.
- De bediening; Was zeer gastvrij in beide hotels, en men was erg betrokken met de vakantiegangers.
- De stallingsmogelijkheden voor de motoren; in Damuls konden we de motor vlakbij de ingang onder het balkon zetten zodat de motor droog bleef. In Serfaus konden we de motor in een zijgang stallen en ook eventueel in de garage. Wat ons betreft valt het verblijf e.d. bijna niet te verbeteren, we hebben het prima gehad!!! Bedankt voor de verzorging van onze reis en wie weet gaan we nog eens een motorvakantie houden, dan komen we zeker weer bij u terug.

Met vriendelijke groet, Cora en Arie van Esch

09-augustus-2009

Vianden

Beste Tom, Tom ik moet je mijn complimenten geven voor de reis naar Luxemburg. Alles wat perfect geregeld, eten, stalling, bediening, alles was toppie. Bedankt voor je goede service. Er volgen wat mij betreft nog meer boekingen bij vtotc.

Groetjes, Martien Koppens

07-augustus-2009

Boppard

07-08-2009, Boppard Geachte heer Boudewijns, Ik kan kort zijn wat betreft deze vakantie in Boppard: GESLAAGD. De routes, het hotel, ontbijt en diner alles was perfect, ook de motor kon in een garage gestald worden. De bediening was vriendelijk en ook na het diner kon je nog goed toeven in het bargedeelte. Met name wat betreft de routes een compliment. Ik ken toch al heel wat wegen in deze omgeving, maar ik ben nu op plaatsen geweest die compleet nieuw waren voor mij. Ik wens u in iedere geval goede zaken toe.

Met vriendelijke groet, Hein Leën Nederweert
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.