Uw ervaringen met de VTO reizen

21-mei-2010

OV Motordag

Hallo Tom, Toen we woensdag thuis waren gekomen en er 550 km op hadden zitten, hadden we weer een leuke dag gehad. Het weer zat mee en je had een prachtige route uitgezet. (bedankt)

Vr. gr. Gradus Kootstra en Albert van de Molen

20-mei-2010

OV Motordag

Hallo Tom en Ria, Wat een heerlijke dag hebben we gisteren gehad, het weer zat natuurlijk helemaal mee en de route zelf spande volgens ons de kroon. Wij vonden allemaal het de mooiste OV Motordag tot nu toe. Namens de "Groep uit Haarlem" heel erg bedankt voor het werk dat je hier zeker aan zult hebben gehad.

Vriendelijke groeten, José & Ben v. der Linden

20-mei-2010

OV Motordag

Hallo Tom, Het was voor ons de eerste keer, maar hoop er nog veel mee te maken, een dag met een gouden randje. Bij leven en welzijn tot volgend jaar/keer op de OV Motordag.

Met vr gr Han Tosses

07-mei-2010

Nivelles-Vianden-Cochem

We hebben het afgelopen weekend de 4 dagen toer Gilze-Rijen naar Nivelles-Vianden-Cochem/Valwig gereden en met veel plezier. Afgezien van het weer, 2x een regenbui en te koud voor de tijd van het jaar, waren dit de enige minpuntjes. Hotels en vooral het hotel in Cochem, ze waren zeker de moeite waard. Kortom prima routes en dito hotels. Ik wil je daarom bedanken, ook namens mijn medereizigers. We kijken nu al uit naar het Pinksterweekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groet, Paul Crezee

14-april-2010

Heimbach

Eind april 2010 hebben wij de driedaagse route Heimbach/Eifel met de cabrio gereden, helmaal goed! Zowel de routes als het hotel waren perfect. We vonden het zo goed, dat we terplaatse in het hotel een dag hebben bijgeboekt. Natuurlijk werkte het zonnige weer mee. Routes voldeden volledig aan de omschrijving en loodsten ons door mooie gebieden in de Eifel. Kortom houd je van natuur, schuw je een stevig stuk sturen niet en ben je op zoek naar het vrije gevoel? Boek dan deze vakantie, een absolute aanrader.

Groet, JP
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.

Vul hier uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief