Uw ervaringen met de VTO reizen

20-mei-2010

OV Motordag

Hallo Tom, Het was voor ons de eerste keer, maar hoop er nog veel mee te maken, een dag met een gouden randje. Bij leven en welzijn tot volgend jaar/keer op de OV Motordag.

Met vr gr Han Tosses

07-mei-2010

Nivelles-Vianden-Cochem

We hebben het afgelopen weekend de 4 dagen toer Gilze-Rijen naar Nivelles-Vianden-Cochem/Valwig gereden en met veel plezier. Afgezien van het weer, 2x een regenbui en te koud voor de tijd van het jaar, waren dit de enige minpuntjes. Hotels en vooral het hotel in Cochem, ze waren zeker de moeite waard. Kortom prima routes en dito hotels. Ik wil je daarom bedanken, ook namens mijn medereizigers. We kijken nu al uit naar het Pinksterweekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groet, Paul Crezee

14-april-2010

Heimbach

Eind april 2010 hebben wij de driedaagse route Heimbach/Eifel met de cabrio gereden, helmaal goed! Zowel de routes als het hotel waren perfect. We vonden het zo goed, dat we terplaatse in het hotel een dag hebben bijgeboekt. Natuurlijk werkte het zonnige weer mee. Routes voldeden volledig aan de omschrijving en loodsten ons door mooie gebieden in de Eifel. Kortom houd je van natuur, schuw je een stevig stuk sturen niet en ben je op zoek naar het vrije gevoel? Boek dan deze vakantie, een absolute aanrader.

Groet, JP

08-oktober-2009

Cochem / Valwig

Hallo , We hebben ons prima vermaakt, routes waren goed /geweldig, pension een en al goed, gastvrouw top. Weer een dikke 9, tot volgend jaar en bedankt.

mvg jeffrey den hartog.

24-september-2009

Cochem / Valwig

Geachte heer Boudewijns,
Hier de meeste informatieve reacties die ik heb mogen ontvangen (ik kon er zelf dit jaar helaas niet bij zijn):

Reactie 1:
Het was weer super en alles ook keurig geregeld. Hotel was prima, goede bedden en lekker ontbijt, ook 's avonds kon je daar heerlijk eten. De ritten waren ook erg mooi, leuk ook om met de pont 2e de Rijn over te steken. Het enige nadeel was de parkeerplaats, vanuit het hotel had je daar geen zicht op onze auto's en er was ook niet al te veel ruimte voor zoveel wagens.

Reactie 2:
Het was weer een geweldig weekend, goed hotel met lekker ontbijt en eten. Heel aardige hoteleigenaar (zoon en moeder) de parkeerplaatsen waren er maar net of net niet voldoende voor het grote aantal auto's. Mooie omgeving, geen verkeerdrempels, geen (1) flitsers, hoofdzakelijk lege kronkelende wegen. Kortom heerlijk sturen en vele indrukken opdoen

Reactie 3:
Op de eerste rit na, door allerlei dorpjes in Limburg, waren alle ritten erg mooi en konden we onze GTI's gebruiken waar ze voor bedoeld zijn! Het hotel was prima en de sfeer was net als andere jaren ook erg goed. Kortom voor herhaling vatbaar!

Reactie 4:
Heb mij werkelijk bijzonder vermaakt. Dit was mijn eerste keer en ik wist absoluut niet wat mij te wachten stond, de natuur, de open wegen en daar bedoel ik mee dat je KM's uitzicht hebt vanuit je auto- en dan nog al die bergwegen! absoluut spectaculair! De routes waren goed te rijden ik vond ze niet te lang, ik had alleen wat problemen met mijn tomtom. Het hotel was leuk, mijn kamer had een mooie uitzicht over de huizen en een beetje Rhein en volop druivenvelden. Heel mooi!

Reactie 5:
Hoe het weekend was? Een woord is niet genoeg. Omgeving schitterend. Hotel accommodatie : zoals wij het ervaren hebben het beste van alle zomermeetings tot nu toe, mooie slaapkamers. Restaurant gedeelte moet je gezien en vooral ook geproefd hebben. Om door een ringetje te halen, uiterst vriendelijke gastvrouw en gastheer. De route heen hebben wij niet gereden. Wat ik van de andere heb begrepen was er vanuit Nederland nog al wat file en hebben ze later de route opgepakt. Hierdoor heeft de een hem wel uitgereden en de ander niet. De tweede dag, na wat gezoek het begin punt gevonden te hebben, begon wat onwennig. Maar toen we eenmaal op dreef waren geweldig. Veel bochten werk, klimmen en dalen, smalle weggetjes, redelijk weer, mooie natuur. De terugreis : was even mooi, alleen bij iedere pitstop een plensbui. Dus terrasjes pakken was er niet bij. Maar door het aangename gezelschap was het ook binnen goed toeven.

Met vriendelijke groet, Pieter van der Meer
evenementencoördinator GTI Club Holland
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.