Uw ervaringen met de VTO reizen

04-juli-2010

Boek MT 12

Geachte heer Boudewijns, Vandaag hebben mijn collega motorrijder Cor en ik Toon, uw route uit het boek Motor Toertochten 12 gereden. Wij willen u complimenteren voor deze geweldige route. We komen zelf uit Brabant, hebben al veel routes gereden, maar deze was voor ons onbekend. We hebben met onze vrouwen genoten van deze route en raden deze bij andere motorrijders zeker aan. De andere routes uit uw boek gaan wij zeker allemaal rijden, hopelijk zijn ze allemaal zo.

Groeten, H. van Wetten, Helmond

04-juli-2010

Motorgrafievakantie

Hoi Tom, Langs deze weg wil ik je nog eens bedanken voor de fijne dagen die ik gehad heb in een geweldige groep gelijkgezinden. Ook dank aan Willem (die ik net als de rest van de groep ook een e-mail zal sturen). Groet, ook aan Ria!

Dave Heijnen, Helmond

17-juni-2010

Dikke 8

Hallo Tom, Het weekend was bijzonder goed, vooral het hotel een dikke 8.

Vr. gr. Kees

21-mei-2010

OV Motordag

Hallo Tom, Toen we woensdag thuis waren gekomen en er 550 km op hadden zitten, hadden we weer een leuke dag gehad. Het weer zat mee en je had een prachtige route uitgezet. (bedankt)

Vr. gr. Gradus Kootstra en Albert van de Molen

20-mei-2010

OV Motordag

Hallo Tom en Ria, Wat een heerlijke dag hebben we gisteren gehad, het weer zat natuurlijk helemaal mee en de route zelf spande volgens ons de kroon. Wij vonden allemaal het de mooiste OV Motordag tot nu toe. Namens de "Groep uit Haarlem" heel erg bedankt voor het werk dat je hier zeker aan zult hebben gehad.

Vriendelijke groeten, José & Ben v. der Linden
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.