DE 20 MOOISTE MOTOR- EN AUTOTOERTOCHTEN

DE 20 MOOISTE MOTOR- EN AUTOTOERTOCHTEN(ISBN: 978-90-5961-178-8)Dit boek laat je genieten van 20 schitterende toertochten van elk ± 180 km.Je gaat...
kaft

6 Dagen Serfaus "Tirol"

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW."5 Overnachtingen in Serfaus of Pfunds". Uitbreiding met 2 overnachtingen in Kempten is mogelijk, e.v. zelf te...

Uw ervaringen met de VTO reizen

17-juni-2010

Dikke 8

Hallo Tom, Het weekend was bijzonder goed, vooral het hotel een dikke 8.

Vr. gr. Kees

21-mei-2010

OV Motordag

Hallo Tom, Toen we woensdag thuis waren gekomen en er 550 km op hadden zitten, hadden we weer een leuke dag gehad. Het weer zat mee en je had een prachtige route uitgezet. (bedankt)

Vr. gr. Gradus Kootstra en Albert van de Molen

20-mei-2010

OV Motordag

Hallo Tom en Ria, Wat een heerlijke dag hebben we gisteren gehad, het weer zat natuurlijk helemaal mee en de route zelf spande volgens ons de kroon. Wij vonden allemaal het de mooiste OV Motordag tot nu toe. Namens de "Groep uit Haarlem" heel erg bedankt voor het werk dat je hier zeker aan zult hebben gehad.

Vriendelijke groeten, José & Ben v. der Linden

20-mei-2010

OV Motordag

Hallo Tom, Het was voor ons de eerste keer, maar hoop er nog veel mee te maken, een dag met een gouden randje. Bij leven en welzijn tot volgend jaar/keer op de OV Motordag.

Met vr gr Han Tosses

07-mei-2010

Nivelles-Vianden-Cochem

We hebben het afgelopen weekend de 4 dagen toer Gilze-Rijen naar Nivelles-Vianden-Cochem/Valwig gereden en met veel plezier. Afgezien van het weer, 2x een regenbui en te koud voor de tijd van het jaar, waren dit de enige minpuntjes. Hotels en vooral het hotel in Cochem, ze waren zeker de moeite waard. Kortom prima routes en dito hotels. Ik wil je daarom bedanken, ook namens mijn medereizigers. We kijken nu al uit naar het Pinksterweekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groet, Paul Crezee
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.