Uw ervaringen met de VTO reizen

21-juli-2010

Boppard,

Hallo Tom, Ik kan over onze vakantie erg kort zijn, namelijk met een woord te beschrijven........ GEWELDIG!!! Echt super aardige keihard werkende mensen die alles maar dan ook alles doen om het naar je zin te maken! De stallingsmogelijkheden werden ter plaatse geregeld, het eten was goed tot zeer goed en de gastvrijheid was enorm. De gps bestanden waren ook goed, kortom een leuke vakantie gehad. De enige minfactor was dan ook het weer, maar helaas kunnen we het weer nog niet bij u bestellen cq reserveren.....

Groetjes, Patrick

09-juli-2010

Motorgrafievakantie

Hoi Tom, Photofacs heeft mijn e-mailadres en vroeg mij om een verslag te schrijven over de workshop. Ik vond het leuk om te doen. Het verslag is "HIER" te lezen.

Groeten, Gerard.

04-juli-2010

Boek MT 12

Geachte heer Boudewijns, Vandaag hebben mijn collega motorrijder Cor en ik Toon, uw route uit het boek Motor Toertochten 12 gereden. Wij willen u complimenteren voor deze geweldige route. We komen zelf uit Brabant, hebben al veel routes gereden, maar deze was voor ons onbekend. We hebben met onze vrouwen genoten van deze route en raden deze bij andere motorrijders zeker aan. De andere routes uit uw boek gaan wij zeker allemaal rijden, hopelijk zijn ze allemaal zo.

Groeten, H. van Wetten, Helmond

04-juli-2010

Motorgrafievakantie

Hoi Tom, Langs deze weg wil ik je nog eens bedanken voor de fijne dagen die ik gehad heb in een geweldige groep gelijkgezinden. Ook dank aan Willem (die ik net als de rest van de groep ook een e-mail zal sturen). Groet, ook aan Ria!

Dave Heijnen, Helmond

17-juni-2010

Dikke 8

Hallo Tom, Het weekend was bijzonder goed, vooral het hotel een dikke 8.

Vr. gr. Kees
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.

Vul hier uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief