Uw ervaringen met de VTO reizen

07-september-2010

Vianden

Hoi Tom, Het weekend is jammer genoeg alweer voorbij. Ontzettend mazzel met het weer gehad. We wilden je bedanken voor het regelen van het weekend. Het was een uitstekende locatie, goed eten en drinken en vriendelijk personeel. De bijbehorende routes waren zeer mooi. De complimenten van alle meereizende leden hiervoor. We zullen zeer zeker in de toekomst nog van je diensten gebruik willen maken.

Mvg. H. Pakbier/MC Schinveld

03-augustus-2010

Zell am See

Goedenavond, graag wil ik reageren op mijn vakantie. Het waren geweldige routes, afwisselend en goed te rijden. Ook de afstanden en de roadbooks waren voor mij goed. Op basis van de beschrijvingen op de site heb ik de vakantie gekozen, prima! Het was een goed hotel met aardig personeel, geen poespas, gewoon lekker normaal. De kwaliteit van het voedsel was prima.

MVG, Jean-Paul Spa, Wieringerwerf

30-juli-2010

Winterberg

Er is mij gevraagd om een reactie te geven over het weekend naar Winterberg in juli 2010. Het waren goede wegen die door mooie streken gingen, waarbij de gps files duidelijk waren. Ook de beschrijving was uitvoerig. Het hotel was goed, alleen sommige kamers waren wat aan de kleine kant, ze waren wel schoon. Het ontbijt was eenvoudig maar er was wel voldoende. Het diner was goed en voor elk genoeg keus. Ook de bediening was vriendelijk en begaan met de gasten. In een gezellige bar konden we met onze vereniging de nodige uurtjes doorbrengen.

Met vriendelijke groet, Niek van Gils
PS: wanneer worden de motorreizen voor 2011 bekend?

29-juli-2010

Riegel / Boppard,

Dag Tom, Ik heb de routes met de TomTom gereden en dat ging prima, ik heb ze wel even moeten splitsen. De routes waren erg mooi, alleen de route Riegel-Boppard vond ik iets minder. Het hotel in Riegel vonden wij erg goed, in Boppard lag het iets buiten het centrum. Kortom Tom we hebben een hele fijne week gehad en zullen zeker nog een keer gebruik maken van je reizen en gaan dan verder weg.

Wil en Willemien

21-juli-2010

Altenahr

Afgelopen weekend hebben wij de "3- daagse Altenahr" gedaan. Heerlijk gereden! Mooie routes en een goed hotel. Wederom een top weekend gehad. Onwijs bedankt en tot de volgende keer!

Gr. Marc en Edwin
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.

Vul hier uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief