Uw ervaringen met de VTO reizen

30-juli-2010

Winterberg

Er is mij gevraagd om een reactie te geven over het weekend naar Winterberg in juli 2010. Het waren goede wegen die door mooie streken gingen, waarbij de gps files duidelijk waren. Ook de beschrijving was uitvoerig. Het hotel was goed, alleen sommige kamers waren wat aan de kleine kant, ze waren wel schoon. Het ontbijt was eenvoudig maar er was wel voldoende. Het diner was goed en voor elk genoeg keus. Ook de bediening was vriendelijk en begaan met de gasten. In een gezellige bar konden we met onze vereniging de nodige uurtjes doorbrengen.

Met vriendelijke groet, Niek van Gils
PS: wanneer worden de motorreizen voor 2011 bekend?

29-juli-2010

Riegel / Boppard,

Dag Tom, Ik heb de routes met de TomTom gereden en dat ging prima, ik heb ze wel even moeten splitsen. De routes waren erg mooi, alleen de route Riegel-Boppard vond ik iets minder. Het hotel in Riegel vonden wij erg goed, in Boppard lag het iets buiten het centrum. Kortom Tom we hebben een hele fijne week gehad en zullen zeker nog een keer gebruik maken van je reizen en gaan dan verder weg.

Wil en Willemien

21-juli-2010

Altenahr

Afgelopen weekend hebben wij de "3- daagse Altenahr" gedaan. Heerlijk gereden! Mooie routes en een goed hotel. Wederom een top weekend gehad. Onwijs bedankt en tot de volgende keer!

Gr. Marc en Edwin

21-juli-2010

Boppard,

Hallo Tom, Ik kan over onze vakantie erg kort zijn, namelijk met een woord te beschrijven........ GEWELDIG!!! Echt super aardige keihard werkende mensen die alles maar dan ook alles doen om het naar je zin te maken! De stallingsmogelijkheden werden ter plaatse geregeld, het eten was goed tot zeer goed en de gastvrijheid was enorm. De gps bestanden waren ook goed, kortom een leuke vakantie gehad. De enige minfactor was dan ook het weer, maar helaas kunnen we het weer nog niet bij u bestellen cq reserveren.....

Groetjes, Patrick

09-juli-2010

Motorgrafievakantie

Hoi Tom, Photofacs heeft mijn e-mailadres en vroeg mij om een verslag te schrijven over de workshop. Ik vond het leuk om te doen. Het verslag is "HIER" te lezen.

Groeten, Gerard.
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.