6-daagse Koschach-Mauthen

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW."5 Overnachtingen in Kötschach-Mauthen".Uitbreiding met 2 overnachtingen in Kempten is mogelijk, e.v. zelf te...
a

3 Dagen Altenahr "Ahr"

Mogelijk reisschema: Dag 1: Toertocht: Beschrijving. (plattegrond). Filmpresentatie: Stein-Urmond / Eifel / Rurstausee / Altenahr (265 km). Eerst het...
3 Dagen Altenahr (Ahr)

Uw ervaringen met de VTO reizen

09-juli-2010

Motorgrafievakantie

Hoi Tom, Photofacs heeft mijn e-mailadres en vroeg mij om een verslag te schrijven over de workshop. Ik vond het leuk om te doen. Het verslag is "HIER" te lezen.

Groeten, Gerard.

04-juli-2010

Motorgrafievakantie

Hoi Tom, Langs deze weg wil ik je nog eens bedanken voor de fijne dagen die ik gehad heb in een geweldige groep gelijkgezinden. Ook dank aan Willem (die ik net als de rest van de groep ook een e-mail zal sturen). Groet, ook aan Ria!

Dave Heijnen, Helmond

04-juli-2010

Boek MT 12

Geachte heer Boudewijns, Vandaag hebben mijn collega motorrijder Cor en ik Toon, uw route uit het boek Motor Toertochten 12 gereden. Wij willen u complimenteren voor deze geweldige route. We komen zelf uit Brabant, hebben al veel routes gereden, maar deze was voor ons onbekend. We hebben met onze vrouwen genoten van deze route en raden deze bij andere motorrijders zeker aan. De andere routes uit uw boek gaan wij zeker allemaal rijden, hopelijk zijn ze allemaal zo.

Groeten, H. van Wetten, Helmond

17-juni-2010

Dikke 8

Hallo Tom, Het weekend was bijzonder goed, vooral het hotel een dikke 8.

Vr. gr. Kees

21-mei-2010

OV Motordag

Hallo Tom, Toen we woensdag thuis waren gekomen en er 550 km op hadden zitten, hadden we weer een leuke dag gehad. Het weer zat mee en je had een prachtige route uitgezet. (bedankt)

Vr. gr. Gradus Kootstra en Albert van de Molen
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.