Uw ervaringen met de VTO reizen

30-september-2010

Zell am See

Geachte heer Tom, Bij deze wilde wij u laten weten dat we zeer tevreden waren. Prachtige routes die goed met de GPS waren te rijden, Hotel was in zijn totaliteit helemaal Super!!!!!!!! Jammer dat er geen motorstalling was, maar de motoren stonden goed op de parkeerplaats achter het hotel. Over de service van uw organisatie zijn we ook zeer tevreden!!!!!!

Vrg. Francis en Dick

29-september-2010

Cochem

Beste Tom, Ik vond de routes erg mooi maar wel lang, maar dat kwam misschien wel door het slechte weer. Door de vele regens moesten we voorzichtig rijden. De beschrijving was prima, evenals het eten en de vriendelijk bediening. Wij vonden het een sfeervol restaurant, jammer dat er geen bar was.

Woutje

08-september-2010

Boppard / Cochem

Hoi Tom, Het was weer een vakantie om nog een keer over te doen. Zoals we gewent zijn was het weer allemaal goed geregeld, prachtige routes en heerlijk weer. We hebben het prima gehad en wat is het daar lekker motorrijden.

Gr. Mario en Hilly

07-september-2010

Vianden

Hoi Tom, Het weekend is jammer genoeg alweer voorbij. Ontzettend mazzel met het weer gehad. We wilden je bedanken voor het regelen van het weekend. Het was een uitstekende locatie, goed eten en drinken en vriendelijk personeel. De bijbehorende routes waren zeer mooi. De complimenten van alle meereizende leden hiervoor. We zullen zeer zeker in de toekomst nog van je diensten gebruik willen maken.

Mvg. H. Pakbier/MC Schinveld

03-augustus-2010

Zell am See

Goedenavond, graag wil ik reageren op mijn vakantie. Het waren geweldige routes, afwisselend en goed te rijden. Ook de afstanden en de roadbooks waren voor mij goed. Op basis van de beschrijvingen op de site heb ik de vakantie gekozen, prima! Het was een goed hotel met aardig personeel, geen poespas, gewoon lekker normaal. De kwaliteit van het voedsel was prima.

MVG, Jean-Paul Spa, Wieringerwerf
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.