Uw ervaringen met de VTO reizen

21-oktober-2010

Vianden

Geachte heer Boudewijns, Onze vakantiereis naar Vianden was super. De routes waren erg mooi met een enkele keer een kleine afwijking. Het hotel en ontbijt waren gewoon goed en het personeel ook. Voor het parkeren hebben we geen gebruik gemaakt van de overdekte stalling, we hebben op parkeerplaats van ons hotel langs het water gestaan. Dit was geen probleem. Van de vier dagen hebben we er drie met goed weer gehad en met veel lol. Volgend jaar gaan we zeker nog gebruik maken van uw routes.

Met vr. gr. Stan v. Luijk

01-oktober-2010

Zell am See

Hallo Tom, Hier onze ervaring betreffende de vakantie: De routes waren zeer goed en duidelijk beschreven. Alleen hadden we te weinig tijd om alles te bekijken. De gps bestanden waren goed en duidelijk te volgen. Het hotel was goed voor elkaar, het personeel was vriendelijk en het ontbijt was goed. Onze motor heeft buiten achter het hotel gestaan, dus goed uit het zicht. Er was een kleine maar wel gezellige bar. Wat we niet wisten, was dat er 's-avonds na 22.00 uur met de motor eigenlijk niet meer door de dorpskernen gereden mag worden. De reis was de moeite waard en ook de routes, ik kan en zal het zekes aanraden bij kennissen.

Met vriendelijk groet, Aaldert Zwiggelaar

30-september-2010

Zell am See

Geachte heer Tom, Bij deze wilde wij u laten weten dat we zeer tevreden waren. Prachtige routes die goed met de GPS waren te rijden, Hotel was in zijn totaliteit helemaal Super!!!!!!!! Jammer dat er geen motorstalling was, maar de motoren stonden goed op de parkeerplaats achter het hotel. Over de service van uw organisatie zijn we ook zeer tevreden!!!!!!

Vrg. Francis en Dick

29-september-2010

Cochem

Beste Tom, Ik vond de routes erg mooi maar wel lang, maar dat kwam misschien wel door het slechte weer. Door de vele regens moesten we voorzichtig rijden. De beschrijving was prima, evenals het eten en de vriendelijk bediening. Wij vonden het een sfeervol restaurant, jammer dat er geen bar was.

Woutje

08-september-2010

Boppard / Cochem

Hoi Tom, Het was weer een vakantie om nog een keer over te doen. Zoals we gewent zijn was het weer allemaal goed geregeld, prachtige routes en heerlijk weer. We hebben het prima gehad en wat is het daar lekker motorrijden.

Gr. Mario en Hilly
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.

Vul hier uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief