Abonnee

Ook in 2018 weer gezamenlijk toeren voor € 25,- per jaar. Voor oud leden, OV Motordag deelnemers, andere motorrijders en autogenieters die graag onze...

3 Dagen Vianden Luxemburg

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW. Zelf bij onze hotels uw vakantie boeken is nu ook mogelijk via onderstaande linken. 1- Tot ieders tevredenheid...
3 Dagen Vianden of Hoscheid (Luxemburg)

Uw ervaringen met de VTO reizen

26-oktober-2010

Saint Lô

Goedemiddag Tom, We zijn weer terug uit Frankrijk Saint Lô. Het was een mooie reis wat betreft het hotel en de bezienswaardigheden. Wat ons opviel waren de grote prijsverschillen in b.v. een kopje koffie, soms 1,60 en soms 3,20 euro. Vooral de kust was erg duur. Bij de tweede tocht hadden we bij het beginpunt wat problemen met de Garmin, in Cherbourg was het bij het hooggelegen kasteel even zoeken, verder prima gegaan. De uitgekozen periode van 12 t/m 18 oktober was voor deze reis minder geschikt. De boeren hadden namelijk veel zand en klei vanaf het land de kleine weggetjes opgetrokken, waardoor deze soms erg vuil waren en daardoor minder geschikt voor motoren.

Met vriendelijke groet en misschien tot een volgende keer, Jan en Sonja Bakema uit Sappemeer.

21-oktober-2010

Vianden

Geachte heer Boudewijns, Onze vakantiereis naar Vianden was super. De routes waren erg mooi met een enkele keer een kleine afwijking. Het hotel en ontbijt waren gewoon goed en het personeel ook. Voor het parkeren hebben we geen gebruik gemaakt van de overdekte stalling, we hebben op parkeerplaats van ons hotel langs het water gestaan. Dit was geen probleem. Van de vier dagen hebben we er drie met goed weer gehad en met veel lol. Volgend jaar gaan we zeker nog gebruik maken van uw routes.

Met vr. gr. Stan v. Luijk

01-oktober-2010

Zell am See

Hallo Tom, Hier onze ervaring betreffende de vakantie: De routes waren zeer goed en duidelijk beschreven. Alleen hadden we te weinig tijd om alles te bekijken. De gps bestanden waren goed en duidelijk te volgen. Het hotel was goed voor elkaar, het personeel was vriendelijk en het ontbijt was goed. Onze motor heeft buiten achter het hotel gestaan, dus goed uit het zicht. Er was een kleine maar wel gezellige bar. Wat we niet wisten, was dat er 's-avonds na 22.00 uur met de motor eigenlijk niet meer door de dorpskernen gereden mag worden. De reis was de moeite waard en ook de routes, ik kan en zal het zekes aanraden bij kennissen.

Met vriendelijk groet, Aaldert Zwiggelaar

30-september-2010

Zell am See

Geachte heer Tom, Bij deze wilde wij u laten weten dat we zeer tevreden waren. Prachtige routes die goed met de GPS waren te rijden, Hotel was in zijn totaliteit helemaal Super!!!!!!!! Jammer dat er geen motorstalling was, maar de motoren stonden goed op de parkeerplaats achter het hotel. Over de service van uw organisatie zijn we ook zeer tevreden!!!!!!

Vrg. Francis en Dick

29-september-2010

Cochem

Beste Tom, Ik vond de routes erg mooi maar wel lang, maar dat kwam misschien wel door het slechte weer. Door de vele regens moesten we voorzichtig rijden. De beschrijving was prima, evenals het eten en de vriendelijk bediening. Wij vonden het een sfeervol restaurant, jammer dat er geen bar was.

Woutje
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.