Uw ervaringen met de VTO reizen

03-mei-2011

Drie dagen Sauerland/Winterberg

Geachte heer Boudewijns, Het waren 3 heerlijke dagen in het zonovergoten Sauerland met prachtige routes en een hotel dat een aanrader is.

Met vriendelijke groet, Frans van der Mark, Leiden

30-november-2010

Gerolstein

Geachte heer Boudewijns, Het waren een paar hele leuke dagen. Wel was ik blij, gezien de glibberige bladeren op de weg, dat ik deze keer met de auto ben gegaan en niet met de motor. De routes waren prachtig, mooie vergezichten en heerlijke stuurweggetjes. Leuke dorpjes, voor een deel al in kerstsfeer. Wel relatief veel wegwerkzaamheden, maar mijn Garmin wist daar wel raad mee. Het gebruik van de Garmin bestanden was probleemloos. De beschrijvingen vormden een goede aanvulling op mijn eigen documentatie van de Vulkaan Eifel. Het hotel kan ik zeer aanbevelen, keurig en netjes. Ik heb vanuit mijn beroep een ruime hotelervaringen en was zeer verbaasd wat er voor deze prijs geboden werd. Het ontbijt was perfect. Het 4- gangen diner werd met veel toewijding (ondanks de zeer geringe bezetting) bereid. De bediening was heel vriendelijk met veel aandacht voor details (bijna perfectionistisch). Ruime parkeergelegenheid.

Met vriendelijke groet, Frans van der Mark, Leiden.

26-oktober-2010

Saint Lô

Goedemiddag Tom, We zijn weer terug uit Frankrijk Saint Lô. Het was een mooie reis wat betreft het hotel en de bezienswaardigheden. Wat ons opviel waren de grote prijsverschillen in b.v. een kopje koffie, soms 1,60 en soms 3,20 euro. Vooral de kust was erg duur. Bij de tweede tocht hadden we bij het beginpunt wat problemen met de Garmin, in Cherbourg was het bij het hooggelegen kasteel even zoeken, verder prima gegaan. De uitgekozen periode van 12 t/m 18 oktober was voor deze reis minder geschikt. De boeren hadden namelijk veel zand en klei vanaf het land de kleine weggetjes opgetrokken, waardoor deze soms erg vuil waren en daardoor minder geschikt voor motoren.

Met vriendelijke groet en misschien tot een volgende keer, Jan en Sonja Bakema uit Sappemeer.

21-oktober-2010

Vianden

Geachte heer Boudewijns, Onze vakantiereis naar Vianden was super. De routes waren erg mooi met een enkele keer een kleine afwijking. Het hotel en ontbijt waren gewoon goed en het personeel ook. Voor het parkeren hebben we geen gebruik gemaakt van de overdekte stalling, we hebben op parkeerplaats van ons hotel langs het water gestaan. Dit was geen probleem. Van de vier dagen hebben we er drie met goed weer gehad en met veel lol. Volgend jaar gaan we zeker nog gebruik maken van uw routes.

Met vr. gr. Stan v. Luijk

01-oktober-2010

Zell am See

Hallo Tom, Hier onze ervaring betreffende de vakantie: De routes waren zeer goed en duidelijk beschreven. Alleen hadden we te weinig tijd om alles te bekijken. De gps bestanden waren goed en duidelijk te volgen. Het hotel was goed voor elkaar, het personeel was vriendelijk en het ontbijt was goed. Onze motor heeft buiten achter het hotel gestaan, dus goed uit het zicht. Er was een kleine maar wel gezellige bar. Wat we niet wisten, was dat er 's-avonds na 22.00 uur met de motor eigenlijk niet meer door de dorpskernen gereden mag worden. De reis was de moeite waard en ook de routes, ik kan en zal het zekes aanraden bij kennissen.

Met vriendelijk groet, Aaldert Zwiggelaar
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.