Uw ervaringen met de VTO reizen

28-mei-2011

Braunlage

Geachte heer Boudewijns, Bij deze wilde ik u laten weten dat onze pinksterrit naar de Harz goed is bevallen. Het hotel was goed, de mensen van het hotel zeer vriendelijk en het eten was ook goed. Over de routes zijn we zeer tevreden en we hadden mooi weer, dus eigenlijk kort gezegd "Een goed Pinkster Weekend".

Peter Bruyne en familie

09-mei-2011

Vijf dagen: Cochem / Vianden

Tom, Ik wil je bedanken voor de door jouw organisatie geregelde toertochtvakantie. Het was werkelijk geweldig. De routes waren zeer goed en zijn met plezier gereden. De hotels waren geweldig. Het hotel in Cochem is een aanrader voor kleine groepjes. Vriendelijke mensen en een zeer goede keuken. In het hotel in Vianden hing een gezellige sfeer, is een prima verblijfplaats, schoon, goede kamers en een prima keuken. Kortom het was zeer geslaagd. Ik zal je organisatie zeker bij mijn kennissen propageren.

Met vriendelijke groet, Henk Patist.

03-mei-2011

Drie dagen Sauerland/Winterberg

Geachte heer Boudewijns, Het waren 3 heerlijke dagen in het zonovergoten Sauerland met prachtige routes en een hotel dat een aanrader is.

Met vriendelijke groet, Frans van der Mark, Leiden

30-november-2010

Gerolstein

Geachte heer Boudewijns, Het waren een paar hele leuke dagen. Wel was ik blij, gezien de glibberige bladeren op de weg, dat ik deze keer met de auto ben gegaan en niet met de motor. De routes waren prachtig, mooie vergezichten en heerlijke stuurweggetjes. Leuke dorpjes, voor een deel al in kerstsfeer. Wel relatief veel wegwerkzaamheden, maar mijn Garmin wist daar wel raad mee. Het gebruik van de Garmin bestanden was probleemloos. De beschrijvingen vormden een goede aanvulling op mijn eigen documentatie van de Vulkaan Eifel. Het hotel kan ik zeer aanbevelen, keurig en netjes. Ik heb vanuit mijn beroep een ruime hotelervaringen en was zeer verbaasd wat er voor deze prijs geboden werd. Het ontbijt was perfect. Het 4- gangen diner werd met veel toewijding (ondanks de zeer geringe bezetting) bereid. De bediening was heel vriendelijk met veel aandacht voor details (bijna perfectionistisch). Ruime parkeergelegenheid.

Met vriendelijke groet, Frans van der Mark, Leiden.

26-oktober-2010

Saint Lô

Goedemiddag Tom, We zijn weer terug uit Frankrijk Saint Lô. Het was een mooie reis wat betreft het hotel en de bezienswaardigheden. Wat ons opviel waren de grote prijsverschillen in b.v. een kopje koffie, soms 1,60 en soms 3,20 euro. Vooral de kust was erg duur. Bij de tweede tocht hadden we bij het beginpunt wat problemen met de Garmin, in Cherbourg was het bij het hooggelegen kasteel even zoeken, verder prima gegaan. De uitgekozen periode van 12 t/m 18 oktober was voor deze reis minder geschikt. De boeren hadden namelijk veel zand en klei vanaf het land de kleine weggetjes opgetrokken, waardoor deze soms erg vuil waren en daardoor minder geschikt voor motoren.

Met vriendelijke groet en misschien tot een volgende keer, Jan en Sonja Bakema uit Sappemeer.
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.

Vul hier uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief