3 Dagen Burgen of Alken "Moezel"

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW. Zelf bij onze hotels uw vakantie boeken is nu ook mogelijk via onderstaande link.Tot ieders tevredenheid doen...
a

6 Dagen Serfaus "Tirol"

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW."5 Overnachtingen in Serfaus of Pfunds". Uitbreiding met 2 overnachtingen in Kempten is mogelijk, e.v. zelf te...

Uw ervaringen met de VTO reizen

01-oktober-2010

Zell am See

Hallo Tom, Hier onze ervaring betreffende de vakantie: De routes waren zeer goed en duidelijk beschreven. Alleen hadden we te weinig tijd om alles te bekijken. De gps bestanden waren goed en duidelijk te volgen. Het hotel was goed voor elkaar, het personeel was vriendelijk en het ontbijt was goed. Onze motor heeft buiten achter het hotel gestaan, dus goed uit het zicht. Er was een kleine maar wel gezellige bar. Wat we niet wisten, was dat er 's-avonds na 22.00 uur met de motor eigenlijk niet meer door de dorpskernen gereden mag worden. De reis was de moeite waard en ook de routes, ik kan en zal het zekes aanraden bij kennissen.

Met vriendelijk groet, Aaldert Zwiggelaar

30-september-2010

Zell am See

Geachte heer Tom, Bij deze wilde wij u laten weten dat we zeer tevreden waren. Prachtige routes die goed met de GPS waren te rijden, Hotel was in zijn totaliteit helemaal Super!!!!!!!! Jammer dat er geen motorstalling was, maar de motoren stonden goed op de parkeerplaats achter het hotel. Over de service van uw organisatie zijn we ook zeer tevreden!!!!!!

Vrg. Francis en Dick

29-september-2010

Cochem

Beste Tom, Ik vond de routes erg mooi maar wel lang, maar dat kwam misschien wel door het slechte weer. Door de vele regens moesten we voorzichtig rijden. De beschrijving was prima, evenals het eten en de vriendelijk bediening. Wij vonden het een sfeervol restaurant, jammer dat er geen bar was.

Woutje

08-september-2010

Boppard / Cochem

Hoi Tom, Het was weer een vakantie om nog een keer over te doen. Zoals we gewent zijn was het weer allemaal goed geregeld, prachtige routes en heerlijk weer. We hebben het prima gehad en wat is het daar lekker motorrijden.

Gr. Mario en Hilly

07-september-2010

Vianden

Hoi Tom, Het weekend is jammer genoeg alweer voorbij. Ontzettend mazzel met het weer gehad. We wilden je bedanken voor het regelen van het weekend. Het was een uitstekende locatie, goed eten en drinken en vriendelijk personeel. De bijbehorende routes waren zeer mooi. De complimenten van alle meereizende leden hiervoor. We zullen zeer zeker in de toekomst nog van je diensten gebruik willen maken.

Mvg. H. Pakbier/MC Schinveld
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.