Uw ervaringen met de VTO reizen

09-juni-2011

18de OV Motordag

Hallo Tom,Het was weer een dag met een gouden randje. Prachtige rit uitgezet over mooie wegen. Echt top gedaan. Volgend jaar staat genoteerd bij leven en welzijn.

Met vr. gr. Han Tosses

09-juni-2011

18de OV Motordag

Hoi Tom en Ria, Mooie foto's, mooie route, mooie dag.

Bedankt, groetjes Hanny en Toon, Oudenbosch.

02-juni-2011

Vier dagen Altenahr

Hallo Tom, Wat was het weer genieten, 52 personen in een prima hotel, 4 dagen lekker toeren en bovendien een stralend zonnetje. Hoe krijg je het voor elkaar.
BR> Groetjes van een van de genieters uit Barendrecht.

28-mei-2011

Braunlage

Geachte heer Boudewijns, Bij deze wilde ik u laten weten dat onze pinksterrit naar de Harz goed is bevallen. Het hotel was goed, de mensen van het hotel zeer vriendelijk en het eten was ook goed. Over de routes zijn we zeer tevreden en we hadden mooi weer, dus eigenlijk kort gezegd "Een goed Pinkster Weekend".

Peter Bruyne en familie

09-mei-2011

Vijf dagen: Cochem / Vianden

Tom, Ik wil je bedanken voor de door jouw organisatie geregelde toertochtvakantie. Het was werkelijk geweldig. De routes waren zeer goed en zijn met plezier gereden. De hotels waren geweldig. Het hotel in Cochem is een aanrader voor kleine groepjes. Vriendelijke mensen en een zeer goede keuken. In het hotel in Vianden hing een gezellige sfeer, is een prima verblijfplaats, schoon, goede kamers en een prima keuken. Kortom het was zeer geslaagd. Ik zal je organisatie zeker bij mijn kennissen propageren.

Met vriendelijke groet, Henk Patist.
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.