Uw ervaringen met de VTO reizen

02-februari-2012

Cursus MapSource

Tom, nog bedankt voor de goede en leerzame uitleg tijdens de gps cursus deze avond.

Den Bud, Meersel-Dreef

05-juli-2011

Weekend Boppard

We hebben genoten, helemaal super TOP! Ook leuk die voorinformatie, heb je alvast voorpret en de forellen hebben uitstekend gesmaakt!! (als ik het niet gelezen had was ik langs het bordje gereden..) Alles was OK!! Super snel geregeld.

M.vr.gr. Alex Olde Schilthuis uit Losser.

04-juli-2011

Weekend Winterberg

Het waren wederom fraaie routes die we met onze "VW GTI Club Holland" volgens het roadbook hebben gereden. Een enkele afslagbenaming klopte niet meer met de werkelijkheid, maar het was goed te interpreteren waardoor foutrijden bijna onmogelijk was. Het was een prettig hotel met vriendelijke bediening, een verkwikkend zwembad, comfortabele kamers en goed eten. Dit was voor ons de eerste keer dat er voldoende parkeermogelijkheid was voor het grote aantal auto's, we hebben dan ook mooie plaatjes geschoten. Na de tochten hebben we de dagen gezellig in de bar en het restaurant doorgebracht. Een kleine opmerking wil ik maken over de roadbooks. Is het mogelijk om op deze alleen kilometers of mijlen te vermelden, beide geeft soms wat verwarring.

P. van der Meer, evenementencoordinator GTI Club Holland.

01-juli-2011

6 dagen vakantie Damüls

Via een snelle route door het Schwarzwald zijn we naar Oostenrijk gereden en de volgende dag een mooie goed kloppende Riedbergroute gereden. Op dinsdag de Silvretta gereden en naar het Kaunertal geweest. De Bodensee zijn we de volgende dag gaan rijden, maar vonden het stuk met de boomgaarden wel een gepriegel met een papieren roadbook. Door omrijden klopten de kilometerstanden niet meer, lastig! Zwitserland was daarentegen schitterend, maar daar gingen alle hemelsluizen open. Terug naar Nederland via Schaffhausen en het Schwarzwald, waar we ook regelmatig gedoucht werden. We hebben genoten van de tochten, het goede hotel, de smakelijke maaltijden en de amicale bediening. De service van VTO/Tom: Op zijn Brabants; gijwittetwel. WE HEBBEN ONS WEDEROM UITSTEKEND VERMAAKT, 3000 km gereden en DE MANNEN HEBBEN HET NU AL OVER VOLGEND JAAR!!!!!! Tom bedankt voor de gedane inspanningen.

Groet, Harry van Zijl, Breda.

30-juni-2011

3 dagen Gerolstein

Goedenavond Tom, De aangeleverde beschrijvingen en routes waren helder en duidelijk, een goede manier om de Eifel te leren kennen. Het hotel was perfect, alsook de wijze waarop wij welkom werden geheten en de manier waarop de eigenaren het ons naar de zin wilde maken. We konden onze auto's zelfs in de garage parkeren als we wilden. In Gerolstein was voldoende vertier, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Compliment voor de service van VTO, snelle reacties, toezeggingen worden nagekomen en een prima site waarop je bij voorhand al een een goed beeld van de reis/vakantie krijgt en dus een goede keus kunt maken. Ik kan niets bedenken wat verbeterd moet/kan worden.

MVG Jean-Paul Spa, Wieringerwerf.
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.

Vul hier uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief