Europese Toertochten Stick

VTO vakanties (42) en toertochten (800) voor "Motor en Auto". Verzameld op één stick NU voor € 39,-.Aanbieding februari en maart 2018:van...

6 Dagen Serfaus "Tirol"

NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW - NIEUW."5 Overnachtingen in Serfaus of Pfunds". Uitbreiding met 2 overnachtingen in Kempten is mogelijk, e.v. zelf te...

Uw ervaringen met de VTO reizen

04-februari-2012

VTO bestaat 20 jaar

Hallo Tom en Ria,

Hartelijk gefeliciteerd met deze mijlpaal!

Terugkijkend naar al die "Motor (tochten) jaren" was het een hele mooie gezellige tijd, en nu nog!
We hebben hier ontzettend leuke herinneringen aan.
Nogmaals onze hartelijke dank voor het organiseren van de "Vakanties, Tochten en Reünies".
En natuurlijk ook voor de vele mooie foto's.
Het was 'SUPER"!

Gery & Clasien uit Uden

02-februari-2012

Cursus MapSource

Tom, nog bedankt voor de goede en leerzame uitleg tijdens de gps cursus deze avond.

Den Bud, Meersel-Dreef

05-juli-2011

Weekend Boppard

We hebben genoten, helemaal super TOP! Ook leuk die voorinformatie, heb je alvast voorpret en de forellen hebben uitstekend gesmaakt!! (als ik het niet gelezen had was ik langs het bordje gereden..) Alles was OK!! Super snel geregeld.

M.vr.gr. Alex Olde Schilthuis uit Losser.

04-juli-2011

Weekend Winterberg

Het waren wederom fraaie routes die we met onze "VW GTI Club Holland" volgens het roadbook hebben gereden. Een enkele afslagbenaming klopte niet meer met de werkelijkheid, maar het was goed te interpreteren waardoor foutrijden bijna onmogelijk was. Het was een prettig hotel met vriendelijke bediening, een verkwikkend zwembad, comfortabele kamers en goed eten. Dit was voor ons de eerste keer dat er voldoende parkeermogelijkheid was voor het grote aantal auto's, we hebben dan ook mooie plaatjes geschoten. Na de tochten hebben we de dagen gezellig in de bar en het restaurant doorgebracht. Een kleine opmerking wil ik maken over de roadbooks. Is het mogelijk om op deze alleen kilometers of mijlen te vermelden, beide geeft soms wat verwarring.

P. van der Meer, evenementencoordinator GTI Club Holland.

01-juli-2011

6 dagen vakantie Damüls

Via een snelle route door het Schwarzwald zijn we naar Oostenrijk gereden en de volgende dag een mooie goed kloppende Riedbergroute gereden. Op dinsdag de Silvretta gereden en naar het Kaunertal geweest. De Bodensee zijn we de volgende dag gaan rijden, maar vonden het stuk met de boomgaarden wel een gepriegel met een papieren roadbook. Door omrijden klopten de kilometerstanden niet meer, lastig! Zwitserland was daarentegen schitterend, maar daar gingen alle hemelsluizen open. Terug naar Nederland via Schaffhausen en het Schwarzwald, waar we ook regelmatig gedoucht werden. We hebben genoten van de tochten, het goede hotel, de smakelijke maaltijden en de amicale bediening. De service van VTO/Tom: Op zijn Brabants; gijwittetwel. WE HEBBEN ONS WEDEROM UITSTEKEND VERMAAKT, 3000 km gereden en DE MANNEN HEBBEN HET NU AL OVER VOLGEND JAAR!!!!!! Tom bedankt voor de gedane inspanningen.

Groet, Harry van Zijl, Breda.
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.