Uw ervaringen met de VTO reizen

22-mei-2013

OV motordag 2013

Bij deze willen we Tom en Ria bedanken voor deze prachtige OV motordag.Het was een prachtige gevarieerde tocht met mooie bochtige wegen en vergezichten. Zoals gewoonlijk zijn de weergoden op deze dag ons zeer goed gezind.Wij hopen er in 2014 weer bij te zijn. Groetjes de Tilburgse motordeelnemers.

17-mei-2013

Ontdek de Grote Oorlog

Hoi Tom, Wat een mooie CD zeg! Een aantal dingen heb ik in het verleden als eens bezocht zoals het Osuaire, en de route in en rond Verdun en in de Vogezen. Heb toevallig vandaag ook jouw boekje Toertochten tweede WO deel 1 ontvangen. Wat leuk dat je dat allemaal bij elkaar zoekt en schrijft! Ik weet zeker dat we in contact blijven. Kees Hartkoorn

16-mei-2013

OV Motordag 2013

Hallo Tom.

Hartstikke bedankt voor de wederom fantastische route.
De gemêleerde club van Veolia, Qbuzz, Connexxion en Arrivamotorrijders uit Delft heeft mooie dag achter de rug.
Volgend jaar staat alweer vast in de agenda.
Groets Jan Blom Pijnacker

14-mei-2013

6 daagse Braunlage

Hoi Tom en Ria. Een geweldige 6 daagse gehad in Herford/Braunlage. Fijne hotels en met een zeer goede keuken. Prachtige routes in een mooie omgeving. We hebben enorm genoten en waren in goed gezelschap. Bedankt en tot het volgende groepsweekend met VTO. Hanny en Toon Christianen.

11-mei-2013

3 daagse Altenahr tour

Beste Tom, Net terug van de drie daagse Altenahr tour. Prachtige routes met veel variatie, was weer lekker genieten. Prima hotel met vriendelijke bediening. Vandaag ook even naar Nürburgring gereden en een rondje gemaakt op de Nordschleife met duo op een vol bepakte BMW1200RT, weer een unieke ervaring erbij. Bedankt voor het op zeer korte termijn regelen van deze reis, is een aanrader om er even drie dagen onbezorgd op uit te trekken.
Het is meer genieten van de natuur, met VTO motorvakanties op het stuur.